Guardian Pensions Ltd

Altitude Glass completed a full turnkey solution for an office refurbishment for Guardian Pensions Ltd in Blackburn who, due to significant growth, needed more space for their workforce.

Their requirements were to install glass partitions for offices rather than solid walls and the addition of more storage and the overall design was to be open plan.

What We Did

Altitude designed the scheme with 3D visuals and schematic plans, which were approved before we commenced the works.

  • Plan
    Plan
  • Design
    Design
  • Build
    Build

Related Case Studies

Feel free to continue browsing our case studies below, demonstrating what we’ve achieved for previous clients.

View All Case Studies
Stay Updated

Sign up to our newsletter and follow us on social media

  • facebook
  • Instagram
  • Instagram
Get A Quote